Söndag morgon

...ehm, eller förmiddag kanske det är nu när jag ser på klockan. Jag sov länge idag och det kändes underbart. Det är fördelen med singellivet, jag kan göra precis som jag vill, när jag vill och det finns ingen annan att ta hänsyn till än mig själv. Ibland måste jag tvinga mig själv att gå och sova. Jag är trött ganska tidigt ibland, men sitter uppe ändå. Jag vet inte varför jag gör så, jag bara gör det. Men det gör inget, jag kan ju sova på morgonen.

Det är en härlig höst nu. Varje gång jag åker till jobbet kommer jag på mig själv med att vara helt fängslad av trädens makalösa färger. Träd som haft gröna blad som nu byter färg till gult. Blad som blir röda och när solen lyser på dom ser de ut som rött guld. Jag är förtjust i hösten, den är så vacker. Jag älskar verkligen när det börjar bli lite kallare ute och jag får börja ta på mig mer kläder. Jag tycker om att vara inbyltad i mycket kläder i lite halvkall blåst. Ja, jag gillar hösten.


-

Då har jag gjort rätt för mig iallafall. Nu kan ingen anklaga mig för att ha gjort fel. Känns så jäkla bra inuti. Jag har valt och tagit mitt beslut och det känns förbaskat bra faktiskt. Yep yep yep. Jag tänker inte söka mig till någon jäkla konflikt, hur mycket den här personen än vill ha en, för jag tror att det är så. Men spelar ingen roll, jag känner inte för det. Och jag tänker inte låta den här personen ens ha en minsta möjlighet att prata om mig till andra. Så! Mitt val känns bra.

*suck*

Jag fattar inte varför jag ska få skit? Är jag verkligen elak? Ja, inte vet jag, men tydligen är det så. Här får man mail där folk känner sig lurade och besvikna, och nu talar jag INTE om nån fotografering. Jag tänker inte gå in djupare på vad det är, men visst känner jag mig ledsen för att få mail där jag får veta att "vi inte är vänner". Trevligt. Usch!
Jag vill inte bo här uppe!

Äntligen

WIHOOO... jag har tagit ut mina nya brillor. Känns jätteskumt att ha nya ögon på näsan *hihi* Men skönt. Jag höll på att krevera och storkna av att bara ha linser heeeela tiden. Nu känns det bra. Och snygg är jag *flinar brett*

FY faaaaen

Jag har ju sagt hela tiden... jag tror inte på att jag kommer att få köpa affären förrän jag ser det svart på vitt. Nu ringde min mamma, och jag jobbar nu, men jag trodde det var hon så jag gjorde en fuling och svarade. Hon berättade att han har flera köpare på gång. Fy faaaan, rent ut sagt. Vad besviken jag blir. Som jag trott hela tiden, han är inte ärlig. Och nu heter det; Den som kommer först med pengarna, får köpa den. Fy faaaen alltså! Jävla gubbe!

Så nu är det brått att försöka få lånen! Han vill tydligen ha handpenningen på 130 000. Så jag får skynda mig. Kan ni snälla hålla tummarna? Känns som att ingenting går min väg. Ja, får jag inte affären, då tänker jag inte flytta hem igen. Då kan jag lika gärna stanna här, och satsa på djuren på heltid... ja,  när jag inte jobbar då förstås

Nattuggla. Jag?

Ja, varför inte? Det är ju inte ofta som den här datorn hänger i sig och klarar trycket. Jag är helt förvånad att den har funkat i nästan 3timmar nu. Helt sjukt. Hur KAN en dator funka så knepigt? Ibland hänger den sig efter fem minuter, ibland efter 10. Ibland bleknar hela skärmen och 'fadar away' och då är det bara att rycka ut sladden och starta om. Ibland funkar inte internet, och idag trodde jag att jag gjort en miss, men jag fick det att funka igen. Den här datan är sååå dålig att när jag får min nya kommer jag nog inte fatta hur dålig den här var, för jag kommer glömma det i samma ögonblick jag får lägga fingrarna på den nya. Jag lääängtar efter den. Den ska komma den 6-7 oktober. Typiskt att det blev framskjutet. Det är jobbigt att vänta, men jag hoppas verkligen att det kommer vara mödan värt. Min nya dator... min nya kärlek *ler*


Näe, jag börjar faktiskt bli trött nu och snart är programmet som jag slötittar på på teven snart slut, så jag ska göra natter. Det är gott att veta att det är några trogna fans som vill läsa min personliga känsloblogg :-) Najs, ni är mina vänner!


Kan jag inte bara få vara själv?

Tack och lov så har flörten inte sms:at nåt mer, eller ringt heller. Okej okej, det är väl inget fel med en flört, men det är väl bättre när man vill ha en? och inte när man *bara får en*... eller?

Näe, jag känner faktiskt inte för att ha nån flört. Visst, en komplimang i sig, men jag VILL INTE! Och när jag vill, då öppnar sig säkert hela världens gottebord för mig. Som det är nu, är mina känslor tämligen avstängda. Jag har bara ingen som helst lust att ens se åt killar. Jag har ingen som helst lust att slänga mig in i en flört och minst av allt ett nytt förhållande. Näe, jag är trött.... Jag är trött på killar. Jag är trött på förhållanden som tar slut. Jag är trött på att inte få vara jag.

Istället ser jag fram emot att ta hand om mig själv. Ta hand om mina djur. Göra det jag vill. Åka vart jag vill, äta när jag vill, sova när jag vill, se på tv när jag vill, sitta framför datorn hur många timmar jag vill. Jag mår bra nu! Visst, mitt huvud spelar fortfarande spratt med mig, men jag antar att min hjärna fortfarande bearbetar mitt förhållande med honom. Jag drömmer om honom ofta och det är jobbigt. Men jag har bestämt mig för att det får ta den tid det tar. Jag försöker att inte lägga ner alltför mycket energi på att tänka på honom. Det viktigaste för mig har varit att inte ha någon kontakt med honom. Jag sms:ar inte honom längre och jag mailar inte honom och jag ringer definitivt inte. Ändå vill jag hälsa på honom när jag åker nedåt landet. Inte för att jag skulle glädjas, utan för att han skulle bli glad av att få träffa djuren. Är jag för mesig? Är jag för snäll? Varför måste jag tänka på att göra honom glad och lycklig? När allt han gjorde var att sluta älska mig?




 


Ofrivillig beundrare

Jag har en flört!
Fast en ofrivillig sådan. Jag kan inte förstå vad det är som gör att jag får karlar efter mig. Det är ju inte första gången sedan jag flyttade till Jämtland. Det verkar som att killarna här är svältfödda...

Den här killen har hittat mig på Facebook, såklart. Och enligt honom "du är ju så vacker"

*suck*   Vad gör jag? eller inte gör?


Jag är inte redo för något nytt förhållande. Och vill heller inget ha. Han verkar vilja ha ett... med mig!



Kallt om axeln

Jag sitter här på jobbet och tar samtal med jämna mellanrum. Det är inte alltför farligt idag med samtal så det är helt okej. Det är dock jobbigt, för det är så kallt om min axel. Ända sedan min axel pajade har det i några år nu 'runnit kallt vatten' nedför axeln och det är verkligen jobbigt, för det känns som att jag fryser där heeela tiden och det är ju inte så kul när man står och duschar varmt. Har lite ont i skallen, men min rast har börjat och jag sitter i samtal med kund och danmark.... jag ska ta en kopp varm choklad sen.

Jag vill ha mina glasögon!!!!!!! SKIT! Jobbigt med linser hela tiden och inte kunna välja.

Typiskt min tur

Mina glasögon är klara, men har jag råd att ta ut dom? Näe! För innan helgen fick jag punka och var tvungen att köpa två nya däck inför resan till dalarna. Det var en bubbla på andra däcket, inte fan vågar jag åka med det. Det betydde att mina glasögon-pengar bara POFF!, försvann upp i gummi! SKIT oxå!

Jag vill bara vara... JAG!

Kan jag få vara jag?
Kan du acceptera mig för den jag är?
Gör du det, är du min vän.
Om inte, då kan du gå hem.

Med vit choklad i min mun

....mmmmmmmmmm.... Lindt! GUD VAD GOTT!!!      ehm... ja just ja... det där med choklad och jag inte äta= funkar inte

jag längtar hem... jag är segis...


HUR MAN NU LYCKAS MED ATT JOBBA EN HEL HALVTIMME FÖR MYCKET IGÅR????
Jag lyckades komma en halvtimme innan jag EGENTLIGEN började, men jag trodde att jag började då, så jag jobbade visst en halvtimme för mkt igår. Hmmm....

Lösen

Jag kommer att lösenordsskydda min blogg efter helgen.
Maila mej eller fråga för att få inlogg och lösen!




Kan tiden gå?

Kan det inte vara den 22a september snart? Vad händer då då? Jo, jag ska få min laptop jag har beställt. Jag lääääääääääääääängtar! TÄNK vad jag ska bygga hemsida och installera program och greja och dona och fixa. Jag ska bränna bilder och fixa album och inte vara rädd för att datan ska dö närsomhelst. Det är hetl otroligt, för sista dagarna  har den här datorn funkat helt hyfsat. Jag är imponerad. Den kanske är så bra att jag ger tillbaka den till honom utan att kasta den. Den är ju faktiskt inte min. Kanske duger den till nåt för honom, vad vet jag?



I morgon ska jag in och prata med storchefen på jobbet. Kanske står jag inför ett erbjudande? Vad vet jag? Alla andra i mitt team har fått ett erbjudande, jag tror att jag är den enda kvar som inte har nåt.  Fan, det gör mig lite förbannad faktiskt. Men kanske är det så för att jag redan sagt att jag inte skulle tacka ja till en viss tjänst. Nu idag fick jag iaf höra att de som tackat ja nu, ja-a, då får man ju jobba 'bara' var tredje helg, istället för varannan. Och när du sen är ledig, så är du ledig tre dar, alltså, fre-lör-sön, och inte en dag mitt i veckan och sen lör-sön. Uppsägningstiden är lika lång tid som om man vore timmis. Jag överväger starkt att säga ja, om jag blir erbjuden. Så länge de inte kräver att jag ska stanna minst ett år, för det funkar inte enligt mina planer.


Jag HOPPAS verkligen att ni som läser min blogg på jobbet, RADERAR bort all info sen, så inte vemsom kan gå in och läsa. För jag skulle inte vilja att cheferna fatta vem jag var. Tänk på det!

RSS 2.0