En aning litenhet

Som jag. Vem vill va som jag?        ........ingen...... skulle jag tro.

Det är nu tankarna börjar vandra igen. När jag inte har nåt att göra. Känner mig rätt meningslös. Meningslös. Igen.
Saknar. Saknar honom. Det gör jag.  Varför skulle jag ens låtsas nåt annat?
Ringer. Ringer min mamma varje dag. För jag känner mig ensam. Mina djur är med mig, men jag känner mig ensam ändå. Det är jag som måste komma överrens med mig själv. Jag måste komma till ro. Med mig. Att vara ensam. Jag känner för att gråta. Jag vill inte vara ensam. Jag vill vara med honom och ha familj. Allt jag trodde jag äntligen funnit, det bara försvann. Var är min energi? Jag måste hitta den. Det känns som att den är borta. Jag bara äter. Onyttigt. Godis, godis och godis. Jag vill inte göra det. Jag vill vara nyttig. Jag kan inte. Jag behöver hjälp. Jag behöver nog en 'shrink'. Mental hjälp. I min skalle. Jag känner mig förvirrad.      Och ensam.



Jag lever - men inte mer än så

Det känns fan så. Jag tittar på hans sida på Facebook och inser snabbt att han fan inte VILL, inte har nån lust att ha någon som helst kontakt med mig överhuvudtaget. Alltså, det är verkligen så. Han hör aldrig av sig. PRECIS som jag sa att det skulle bli. Men... det är väl så han vill ha det. Och jag känner mig ledsen för det. Jag låtsas ju att jag inte bryr mig, men innerst inne gör jag det. Mitt jag saknar fortfarande honom och allt runtomkring. Saknar mitt gamla liv, jag kan inte låta bli.

fast i träsket - jag vill inte

Jag fajtar tillbaks - jag TÄNKER INTE gå tillbaka till dig!  Men jag vet att jag är nära...

Ciggipinnarna lockar mej och har gjort det i några veckor. Erkänna skas, att jag köpt flera paket under senaste veckorna. Med sista paketet insåg jag att jag snart är fast -  igen, efter flera års uppehåll, när paketet endast varade i 2 korta dagar.

Nu har jag köpstopp! Och jag vill ju inte heller.
Nånstans skriker en liten inre röst åt mej: "Men bara det här, sista paketet..."

*bläk, jag suger!*




the sun will shine on me

En stund till!  Bara en stund till....

"I want the sun to shine on me a... just a little bit more..."

Sitter här på jobbet och har placerat mig i ett rum, alldeles för mig själv. Jag orkar inte med en massa kollegor idag som pratar så jäkla högt att man bara vill slita av dom lurarna och skrika åt dom att sänka sin jäkla volym på stämbanden. Själv pratar jag gärna inte så högt, bara lagom för kunderna att höra. Det är mer behagligt så.

Man har jobbat nu ett tag. Ja, ett tag och tag, lite över en månad för att vara exakt. Och känslan av det hela? Hmmm... jo, det är väl bara att inse och erkänna: Jag är inte den människan som kan sitta på ett sånt här jobb.... i längden. Jag behöver definitivt mer utmaning i mitt jobb, för det är sant att säga: -Jag blir fan uttråkad. Det här jobbet är okey, men inte mer än så. Det tråkiga är just att jag inte får någon direkt kundkontakt, mer än i 10-20 sek i snabbaste fallena. Det är trist. Det tråkiga är också när det känns som att det bara är samma sak hela tiden. Taxi, pizzeria, restaurang!

Näe, planer finns det i mitt liv, det är bara det att just nu måste detta existera, för planerna är inte möjliga att förverkliga just nu. Inte pga mig, utan pga andra omständigheter. Men jag kan ju säga som så att jag längtar efter att det ska hända. Häruppe är det okej, men det är lite jobbigt att pendla så långt och det lär ju inte bli lättare i vinter. Det som håller humöret uppe är att jag bor på ett bra ställe, har ett jobb och djuren har det bra. Vi längtar efter kallare väder så vi kan börja träna ordentligt.

Något annat jag saknar häruppe är kompisar. Jag låter väl patetisk, men jag tycker faktiskt om att umgås med vänner. Sen är det väl så att det blir lite ensamt häruppe, då jag inte har några jag umgås med. Det är bara jag och djuren. Mitt sociala liv, ja, det får jag ha på jobbet. Så det som gäller tills planerna ändras är: Jag och Djuren!



anställning eller inte?

Såååå... nu har man pratat med lillchefen. Och tydligen kände han sig tvungen att prata med mig, då flera av mina kollegor har fått anställning, dock inte jag. Och visst har jag varit irriterad av att inte ha blivit tillfrågad, det ska jag inte sticka under stol med. Och nu så förklarade lillchefen varför jag inte blivit erbjuden tjänst innan. Nu har jag fått förklaringen; Att jag är tilltänkt för en annan tjänst. "-Mhmmm.... okej då, det kan jag väl köpa."

Men det är framskjutet av olika anledningar, så under september ska jag vara timanställd. Urk, vill jag ju inte helst, man vet ju aldrig hur mycket, eller hur lite, man får jobba.

Här - En solig Söndag

Man jobber!
Känns som att det är det enda jag faktiskt gör, när jag inte städar i huset hemma och hoppas på att få nån ordning på allt. Men det känns mest som att jag bara flyttar runt grejerna. Ut ur en låda och upp på en bänk. Det FINNS ju inget att förvara grejerna i, det är hopplöst. Men men, man får inte ge upp. Planer på att göra lite hyllor och lite sånt är i förverkligande-fas. Så snart har jag nog lite mer att stoppa mina saker i.


Kan jag hålla en hemlighet?

Kan jag? Kan jag? Kan jag?






Ehm.... näe, det kan jag inte.
Härmed är jag stolt att informera om att vi ska få en ny medlem i familjen =)


Upp i ottan

*gääääsp*
Jag gillar inte att gå upp strax efter fem... jag baaara gäspar hela tiden. Kanske dags att gå och nanna tidigare?

Aaaaannars... ja, vad händer annars? Tja-aa... inte mycket om jag ska vara ärlig.
Fick ett sent sms igår kväll från honom. Ja, ni kan väl gissa vem? Han fick några mms av mig förra veckan, då var han i Frankrike. Han sa att mms:en var för gamla......   ?? Kan dom bli det? Trodde inte jag. Sen fick jag bara för mig att han bara inte ville se dom, så han sket i det..... Äh, jag vet inte.

Jag bestämde mig iallafall för att inte hetsa upp mig och inte svara på sms:et. Så! Dags att sova. Och det gjorde jag.



OH MY GOD

Jösses anamma, här sitter man med de båda telefonerna på jobbet. Ringer det har jag ingen aning om vad jag ska göra! Man är ansvarstelefonist på jobbet...

Det betyder att det finns två telefoner och ringer det, ja, då ska man svara. På ena telefonen kan det ringa in kollegor och sjukanmäla sig. Då skall man vackert ta en blankett och fylla i den. På den andra kan det ringa några snubbar från högre instans. Då skall man kanske hjälpa till att kolla om det t ex är nåt fel på någon dator eller diverse prylar. Jag hoppas bara att den telefonen aldrig ska ringa när jag har den!!  *hehe, nervöst flinande*

Idag går det som super på jobbet idag. Igår var det inte lika kul, ovädret som kom gjorde att jag hade en smygande huvudvärk som bröt ut ca 2½ timme innan jag skulle sluta jobbet. Innebörden? Ja, man orkar helt enkelt inte sitta och stirra på en skärm med dundrande smärta i skallen, vilket gjorde att jag till slut gick hem, 1h 45min innan jag skulle sluta. Hem for jag och la mig på soffan, där jag somnade i två timmar. Resultatet blev en gladare jag som kom till jobbet idag och har haft en riktigt trevlig dag fram dataskärmen :-)


Vem har målat?

Jo... JAG har målat =)

Jag kunde inte låta bli. Det visade sig som så att jag blev helt gaaaalen av att se på tapeterna i köket. Så jag målade om. Det blev inte den färgen jag tänk, för jag hade tänkt mig vitt, men så hade jag kvar färg från förra gången jag målade och det är ju synd att den bara skulle kastas, så jag gick emot mina principer och målade samma färg i köket som jag har i sovrummet. Och sen när jag ändå var igånga passade jag på att måla om de hiskeligt fyla köksluckorna också, som tidigare var rosa. Numera är de lila. Kanske inte färgen jag tänkt mig, men vaddå, jag hade ju oanvänd färg där också, så det fick bli sparsamhet istället för att köpa ny färg ;-)


crap LAP

Ja-aa... vad ska man säga annat än CRAP lap top. Nu funkar inte enter-knappen heller *suck å fan*

Eller.. hmmm... här verkar den funkar, det är på msn den inte funkar.... ahaaa!!!
Jag kan ha löst problemet.

SNart ledig

Åh, vad jag längtar till klockan halv elva. Då är jag ledig för helgen. Det ska bli sååå skönt. Den är välbehövlig vill jag lova. Tycker jag bara haft otrevliga kunder sista dagarna. Eller så minns man bara just dom samtalen. Och just nu har jag målat naglarna :-) Seriöst elle rhur?

LEvnadsglad? =jaG

Yep, jag är det. Näe, just nu är jag lite trött. Längtar hem till min nya sköna soffa som jag köpte från min bästa vän. Den är, typ, asaskön och jag sov ju i den hela första veckan jag bodde i huset. Nu sover man i pengasängen!!! YÄ!!!

Bort med talsvaret

...och var lite personlig. Ger det någon effekt undrade jag?         Ehm... Näe, inte det minsta. Kunderna blir varken mer trevliga... och jag får inte ut så mycket ut av det. Varpå jag strax återgick till mitt talsvar.

Annars är livet bra idag. Jag är sååå sjukt sugen på pizza så det är inte sant.... nåja...jag äter en banan istället. Jag har bara med mig vita bönor till 'lunch' idag annars *wuäääähähähä..  *PIZZAAAAAAAAAAAAAAAA!*

HaTapet

Blä! Jag tycker inte tapeten i köket! Varje gång jag ser på den blir jag irriterad och tycker att jag borde måla över den. Först tyckte jag väl att den kunde vara okej, men nu stör jag mig bara på den, heeela tiden. Det ska målas!!! Igen. Haha.
Okej okej, jag veeet, jag kanske överdriver, men vad fan, det är jag som ska bo här. Jag måååste måla över den. Så nu ska jag handla färg, så ska jag måla. Och det i helgen. Jag är ledig i helgen :-) Skönt. Längtar dit. Jobbar sent i natt, till efter ett nån gång, så jag börjar vid fem. Slöar. Sitter i soffan och funderar på om jag ska ta mig för att göra något vettigt. Som att städa. Det har gått rätt okej sista dagarna. Finns en del kvar att göra. Jag ska strax ta bilen ner till gården för att se på byrån som mina snälla hyresvärdar ropade in åt mig på en auktion igår. För hela 50spänn. Det hade man väl råd med.... hehe... Jag måste ju ha nåt mer att förvara saker i, så är det ju bara. Är den ful kan jag alltid måla om den! *skratt*

Jobbe-jobb-Jag

Man jobbar!

HÄPP!    å wihooo!

Jag är glad. För jag har ett jobb att gå till, nästan varje dag. Ibland är jag ju ledig också :-)   Just nu är jag lite trött i ögonen bara, då är det lite jobbigt att kika på skärmen hela tiden. Men det går bra. Jag får ju pengar för det.

Jag trivs i mitt nya hus. Det gör djuren också. Katten, hon får gå ut i koppel. Första dagen hon var hemma lyckades hon nämligen smita ut genom dörren och tjohoooo, så var hon minsann på väg tillbaka till Småland. Åtminstone såg det ut som det, för hon drog järnet och kutade nedför vägen med en hiskelig fart. Jag var tvungen att SPRINGA ifatt henne för att få tag i henne. Hon stannade inte alls när jag ropade på henne. Så nu har hon utegångsförbud om hon inte har sele och mig i andra änden på kopplet. SÅ! Inga rymmarkatter här inte. Jag vill gärna ha henne kvar. Med en vecka i huset verkar hon iallafall sätta sig till ro, men hon vill fortfarande gärna smita ut. Hon är så söt, min kära lilla ponny... eller katt menade jag ju visst.



My bed awaits me!

Nu ska jag testa min säng och den ska jag sova läääänge i i morgon bitti. Ända tills jag vaknar.

Natti, nu går jag och lyxar mej...


Tack!

Fick en kommentar, dock var mitt namn med, så jag lägger in den på det här sättet istället.

"Tycker du ska vara stolt över dig själv, titta tillbaka och läs gamla
 inlägg och se hur långt du har kommit!  Riktigt bra gjort..."


Jag blev riktigt glad och tackar så jättemycket för kommentaren som värmde gott. Sant, för några månader sen trodde jag att det enda jag kunde göra var att lägga mig ner och dö. Allt kändes meningslöst. Men tiden dämpar..... den gör det. Faktum kvarstår dock. Jag älskar honom ännu, men jag försöker att 'inte-låtsas-om-det', för jag kommer aldrig få tillbaka honom. Livet för mig går vidare. I mitt hjärta har han en mycket speciell plats. Jag vill dock inte längre dö... jag vill leva! Jag kan få ett underbart liv, men utan honom. Det är skönt att inte vilja ta livet av mig längre.

Tack alla ni som hjälpt mig och stöttat mig och stått på min sida. Ni ska veta att det betytt väldigt mycket för mig under den tiden jag hade det som tuffast. Det är verkligen uppskattat.

Jag gillar ER, ni som är mina vänner!!! Tack för att ni finns!


Pengasängen

STÅR UPPE I MITT RUM!!!

Min EGNA säng har kommit hem. Fy fan, vad jag ska sova gott i natt. Och katten med. Hon har sovit vid mina fötter i soffan veckan vi har bott här själv. Igår kom djuren hem, nästan alla och nu är vi nöjda och glada.

Jag känner för att sjunga en sång.. la la laaaa! Jag känner mig trött, men glad. Har städat och fixat hela dagen och saker och ting börjar komma i ordning här hemma. Helt underbart. Linneskåpet som kom med huset är fyllt med mina kläder. Gästrummet däruppe har en alldeles egen dubbelsäng. VÄLKOMNA att hälsa på, så får ni prova den. Den är bergis inte lika skön som min tjugo-tusen-kronors-säng. Men den får ni inte sova i, det kan ni glömma. Den är min, min.... baaara min. HA! Livet känns underbart just nu. Jag har ett jobb, ett hus och en förbannat go säng!



Ibland går det för mig...

...när jag försöker använda laptopen hemma! HA! Ni trodde bergis nåt snuskigt! Snuskhumrar!!!!
Well, ibland funkar laptopen och ibland bara döööööööööööööör den. F-n, vad jag längtar efter en riktig dator som fungerar smärtfritt. Är ju som lite drygt när man inte har tillgång till internet hemma.


Jag har tvättat min första tvätt

Nu har jag kört min första maskin tvätt. Kul att hänga upp den var det också :-) Igår fick jag hjälp av mina snälla hyresvärdar att flytta på några grejer i huset. Jag väntar på att min säng ska anlända, antar att den dyker upp nästa vecka nån gång. På måndag kväll kan passa bra då jag är ledig på tisdag. På måndag kommer nästan alla djuren hem. Jag har tyvärr inte kojor till alla, så jag får lämna kvar två därborta så länge. Jag hoppas att jag snart ska få mina timmarstockar så jag kan få upp boendet till djuren också. Jag saknar dom jättemycket....


Zzzznarkelibark

Uschiamej vad jag är trötter. Och jag vill sooooooova!
I morgon är den stora dagen då jag far neråt landet. Blöh! Jag är så jäkla trött på att köra bil vid det här laget och det ska bli så skönt när alla möbler och allt är klart, då ska jag bara sätta mej ned i soffan och bara SLAPPA!!!!!
Jag loooooovar! Det e' skönt!!!   *flinar brett*

Längtar efter min nya säng också, som nu är betald och huset bara står och väntar på att få sina nya invånare. I sovrummet är det nymålat och fint, men jag funderar på att även ge taket en omgång, då det är lite skabbigt.
Det blir skitbra!

Fyrhjulingen ska komma hem någon gång i början på augusti. Jag längtar redan efter den. Nu är det bara EN sak kvar att införskaffa sig, sen är jag nöjd. Nästa sak på listan, en scooter såklart :-9

Kolla läget va! =)

Handpenning lagd!



YEEEEHA!!



På auktion


Jag ska gå på auktion!



Njaa.. inte jag själv för jag är hemma i Västmanland då, men jag har frågat en vän, som skall vara min bulvan :-) Vad är jag ute efter då? Jo, en fyrhjuling såklart!





HÅLL ERA TUMMAR för sjutton gubbar!!!




Spelar ingen roll......

...... hur jag gör!

Jag slipper ändå aldrig undan honom.........

Sitter på jobbet och har jobbat sen kvart i nio. För en... ja, tio minuter sen kanske kom det in en dam som ringde ett nummer och inte kom fram på, så jag sökte på numret och såklart att det gick tills min gamla pojkväns företag som han jobbar på. Jag sa att jag kunde ge henne numret till honom.

"Det här var lite lustigt" sa jag, "men du kan få numret till min gamla pojkvän som jobbar där".
"Ja, det var lite lustigt" sa hon, "vad heter han?"
Så sa jag hans namn och då sa hon att hon brukade tala med honom. *haha* Ja, det VAR verkligen lustigt. Jag sa till henne att hon skulle hälsa till honom från mig på Eniro.

Hur jäkla stora är chanserna egentligen? Ständigt och varje dag påminns jag på något sätt om honom. Är det inte en tanke, dyker det upp en grävmaskin ,som gör att jag blir påmind. Suck... jag älskar honom..........



HEj

Hallå alla glada!

Glad är jag iallafall, om än något trött... verkar vara vardagsmat numera.
Jag jobbar hela tiden, känns det som åtminstone. Det är gott att ha ett jobb att gå till och jag trivs med det. 

Renovering av huset har startat. Jag har slipat och spacklat i tre rum och målat första omgången i hallen på övervåningen. Idag ska jag inhandla det jag glömde igår, nämligen en pensel och en liten roller. Efter det ska jag till mitt hus och fortsätta måleriet. Jag hoppas kunna måla de andra två rummen idag och en sista finish på hallen. På fredag åker jag hemåt Västmanland. Det är bäst att jag bokar min kärra idag, så jag vet att jag har en. Resten av mina grejer ska ju upp också. Jag riktigt längtar efter att få flytta in på riktigt. Sen är ni välkomna på besök.

Igår köpte jag mig även en boxer, så TV finns :-)

Duschen fick även den lite grejer, man måste ju kunna ta sig en dusch då och då. I vaaarmt vatten. Ett duschdraperi, fult och genomskinligt med små blommor på i olika färger *haha* Tänkte inte ha nåt snyggt, så det blev vad det blev. Köpte även en sån där grej på golvet som ska göra att vattnet inte rinner ut över hela golvet, men som jag misstänkte fungerade den inte, då fallet på golvet är helt åt fel håll. Jag ska lämna tillbaka den idag och köpa en ny som jag silikonar fast istället.

Nähä... dags att jobba lite...

RSS 2.0