Kul

att bland det första man får höra av en kund är; Men DRA ÅT HELVETE!    ... bara för att nån annan gjort fel innan. KUL!


Fan vilken morgon

.... men jag har kul på jobbet idag iallafall!!!



Det var ingen lätt dag igår. Jag hade djur som slogs. Två försökte ta kål på en tredje, vilket inte var så kul. Det är inte första gången. Usch, jag blir så ledsen när sånt här händer. Nu hade den tredje tur iallafall, för jag lyckades komma ut och sätta stopp för alltihop, i tid. Tänk om man inte kom i tid? Men så är det att leva med en flock vargar. Det är så de fungerar. Antagligen tycker alfahonan att det är nåt fel på den här andra, och därmed försöker hon göra något åt saken vid tillfälle. Nu blir det stränga förhållningsorder och jag ger henne inte chansen igen att hoppa över sitt staket. Hon ska INTE komma åt den andra honan.

Jag kom alltså upp ur sängen 7 minuter innan jag skulle åka iväg. Igår tog jag in honan som blivit attackerad, för att kolla henne ordentligt, så hon fick sova inne. Det betydde att jag sov i soffan, för annars hade hon legat i sängen, vilket jag tycker att den är för dyr för att ha klabbiga tassar i. En annan hon i buren innebar att den här tjejen hoppade UPP och NER på mig, heeeela natten. Hel plötsligt hade jag en hund som hoppade, och landade, i mitt ansikte. Inte så kul.

Den andra honan tyckte att hon skulle gå ut, två gånger på natten, för hon var kissenödig *suck* Jag sov inte speciellt bra om jag ska vara sanningsenlig. Det är ett under att jag ens kan hålla ögonen öppna idag.



Paraply-väder

Det bästa med att gå på stan när det regnar, är att ha ett paraply. Jag slipper se på folk som jag möter, som vänder upp blicken i himlen för att slippa ögonkontakt med mig. Jag fäller ner mitt paraply och helt plötsligt befinner jag mig i en helt ny värld. Byxor och skor är det enda jag ser, fötter som rör sig sävligt eller fötter som förflyttar sig snabbt. I vilket fall, jag gillar regnet, bara det inte öser ner så man blir dyngblöt. Det kan hålla sig lite lagomt.

Idag är jag trött. Kanske är det för att katten springer runt och stör mig på nätterna nu. Hon verkar lite rastlös. Två gånger har hon rymt också. Fattar inte hur, så tjock som hon är, men smita - det kan hon allt! Jag önskar bara hon kunde få de där kattungarna nu, så det är över. Men jag hoppas också att det kan ske när jag är hemma, så jag är där om något skulle gå på tok. Jag hoppas allt ska gå bra.


Len i rösten

BLÖH! verkar var mitt standardord ibland.

Jag fattar inte? Hur jävla tråkigt det här är. Det ÄR fan det.
Eller så är det bara jag som är så jävla uttråkad.

OH MY GOD vad jag längtar till våren, eller rättare sagt, vad jag längtar till att få klart med lånen, så jag får köpa min butik och flytta hem igen. Så jag har några vänner jag kan umgås med. Häruppe lever jag och arbetar för mina djur. Och mig själv då. Men det vore ju kul att få vara socialt aktiv ibland, förutom på jobbet. Här har man inget liv. BLÖH!!


Jag har sökt ett annat jobb, jag hoppas att jag får det.





Jag och stavgång

NU JÄÄÄÄVLAR!!!!!!!!!!

Stavarna är framme och jag ska gå två gånger i veckan. Jag tänker totalt strunta i att ryggen skriker AJ! och att axeln värker. Nu ska jag försöka få mig lite kondis till tävlingssäsongen. YEAH! Håll på mej!



Han dejtar

Visst är det så. Idag på min lediga dag, fick jag tokfnatt och kollade in bilder på honom och började böla som en idiot. Jag fattar inte att jag inte bara kan få komma över honom. Han har ju uppenbarligen helt och hållet kommit över mig, så är det bara. Och det ÄR faktiskt så. Jag skickade ett mail till honom idag, där jag förklarade att jag inte kan ha kontakt med honom, för det är för jobbigt. Det ÄR så förbannat jävla jobbigt, precis minutrarna innan vi ska lägga på luren.

I HATE HIM!

Nej, jag gör ju inte det, men jag önskar jag kunde. Han dejtar. Nån jävla blond brud, det känner jag på mig. Och han berättade det för mig i sitt svarsmail. Hon heter Sara. Vem fan är det? Nån jäkla stylad stadsbrud med fejkboobs och inga olater och inga djur. Eller vaddå?
I HATE HER! Och det gör jag. Jag önskar jag kunde få slå henne.

Fan, vad less jag blir på mig själv. Jag önskar jag bara kunde radera honom ur min skalle. Jag vill inte minnas honom. Det är lika bra att han bara försvinner ut ur mitt liv. Jag tänker inte minnas honom. Så fort jag får min dator och kan bygga på min hemsida, ska ALLT som har med honom att göra bort. Alla bilder och allt. BORT!

Jag är tragisk...

Bort med skiten

Yep, man har städat fälgar idag. Och läst bok. Lagat mat. Och ätit maten. Ris. Korvstroganoff. Det var la' okey, men jag tycker inte om att äta själv. Det är tråkigt. Hade varit bättre om jag kunnat ha en matgäst varje dag. Nåja, nu har jag iallafall lagat mig matlåda för några dagar framåt. Yeah! Hade vart bättre med en personlig kock, så slapp jag laga. Då skulle jag säkert få mer nyttig mat också. Jag är dålig på det där med nyttig mat. Grönsaker äter jag nästan aldrig. Jag köper ibland, men de blir bara gamla. Jag är kass på bra mat. Jag VILL äta bättre, men är visst omöjlig på det.  

Servicedags

Sedan i fredags skakar bilen. Idag ringde jag verkstan för att höra vad som kan vara fel.       - SKIT! var svaret.

I fredags hade jag bilen inne för kostnadsförslag. För några veckor sen var det en kille som skulle backa med sin båtkärra. Han trodde den var mindre än vad den i själv verket var, så han repade hela kofångaren på min bil, naturligtvis. Det räcker inte med att jag i mitt liv har varit med i en stor dikeskrock, en redig krock med en stor råbock, dubbelpunka i Stöde, när jag var fattig, både bensinstopp och svårt att starta bilen för dåligt batteri. Näe, min bil är tvungen att, helt stillastående, bli påkörd av en båtdrulle. Och på det.... SKIT!

När jag hade bilen inne nu i fredags, var den alltså så smutsig, så för att se var skadorna satt, var de tvungna att spola av bilen, vilket de gjorde. Men vid hemfärd efter jobbet upptäckte jag att bilen ska-aaa-kar något otroligt och jag var rädd för att ha nåt fel på framvagnen. Med svaret skit idag sprang jag ut till bilen för att kolla på insidan av fälgen på ena sidan och minsann - var där inte ett fett lager med smuts. Så idag ska bilen tvättas av! Jag hoppas att det räcker.

Nåja, det räcker inte med skit. Bilen måste in på service. I serviceboken kan man utläsa att den inte varit inne sen 2007, så nu är det dags. Vad det kommer kosta? ca 2400SEK  *suck*

I oktober ska jag lämna in bilen för omlackning av kofångaren. Det är hans försäkringsbolag som betalar. Jag är å andra sidan glad för att jag har min bil helförsäkrad, för jag måste ha en hyrbil under tiden som min är inne, vilket skulle ta ca en vecka. Så det kan gå. Hoppas att alla mina olycksfall har täckt in nu, för resten av livet.



På toppen med humöret

YEP! Det är det. När jag vet att jag får gå hem om en kort stund...        ÖRK!

Humöret hålls på topp...  med en keps.


Jag är inte den enda som vill sluta här... VISST har vi det trevligt, vi här i huset!!! Nu ska jag söka andra jobb, för faktum har inte ändrats.... en GORILLA kunde göra mitt jobb - och säkert med mer tålamod. Det är skönt att sitta för sig själv i ett rum iallafall - och slippa alla andra, som höjer rösten så fort nån annan talar.


Jag längtar hem....



Jag gav efter...

Jag gjorde det. Äntligen! Jag gav efter för mina önskemål jag haft i flera månader. Till slut har jag beställt mig en dator på internet. Från Dell. Wihoooo! Det tar säkert hundra år innan den kommer, men vad sjutton, nu har jag faktiskt beställt mig en dator jag VILL ha. Så jag köpte ingen fjuttifjutt. Lika bra det. Jag förtjänar det jag vill ha.

*lääängtar*

blöH

Nu börjas det!

Nu kommer alla otrevliga människor in, fulla å dryga... ska ha taxi å pizza..
Vilken jävla dryga jävlar det är alltså. Vilken sabla tur att jag går hem om 9 minuter....


Hon blir fet - are

...för varje dag som går! 

Vem av mina vänner vill ta hand om en katt??
Det är bara att ringa.....

Snart lönedags

... och jag har tjuvkikat på mitt konto för att se vad jag får ut!   

WIHOOOOOOO!!!!
säger jag bara  och flinar brett

Hur lyckas jag?

Ja-aa... säg det, jag måste har varit totalt förvirrad igår kväll när jag ställde klockan. En hel timmer senare!! än vad jag skulle ha ställt det på. Så jag knatade upp en timme för sent och insåg det genast när jag tittade på klockan då den var tjugo i åtta i stället för tjugo i sju *suck* Så det kan bli! Jag ringde iaf in genast och sa som det var: att jag klantat mej och att jag kommer in en timme senare. Så nu sitter jag här, och har min första rast, efter att ha jobbat 45minuter....


Kommentarsvar

Ger ni kommentarer är det mycket möjligt att jag ger svar i samma inlägg som kommentaren gavs, så kolla där :-)


GGGGGGG = massa G

Igår fick jag massage efter jobbet. Vi har tjejer som är utbildade massörer som får ge massage i två omgångar, en kvart vardera. Det är svårt att få de där tiderna att klaffa, samtidigt som man har rast, men igår lyckades jag sluta klockan 15:15 och då hade hon två tider, den första började halv fyra, varpå jag bokade den. Ingen hade bokat tiden efter mig, så jag lyckades få mig en halvtimmes massage.

Första frågan jag fick av henne var: Var har du problem?

Ja-aa... vad ska man säga annat än: "Är du konfidentiell?" Och det var hon ju, för jag skulle ju inte vilja att småcheferna fick reda på att jag har problem med både rygg och axel. Då vet ju storchefen det på nolltid. Jag ljög ju på min anställningsintervju när de frågade om min axel. Det har nämligen visat sig så att min referens, som är en god referens, tydligen alltid kläcker ur sig att jag har axelproblem, när de ringer till honom. Jag tröttnade på det, så jag ringde upp honom för att upplysa honom om att axelproblemet var ur vägen. Det är ju en stor stoppkloss för mig och jag ville undanröja den klossen. Sagt och gjort, men inte sant!

Så nu fick den här damen en förstaklassig massage. Guuuud, vad hon plågade mig. Hon sa att jag hade rätt stora problem och att jag var såååå stel, i både axel och rygg. Ryggen skulle jag verkligen behöva gå till en kiropraktor för, sa hon, och hon står i utredning om vilka som är de bästa kiropraktorerna i stan, så hon ska hojta till mig när hon kommit ner till en. Vad snäll hon är!



åsså cp:ar sig bloggen och raderar bort allt jag skrivit efter det där ovanför... FAN, vad irriterande! orkar inte skriva om..






Ssssch... -säg det inte till nån

...men gissa vad?



Vi ska få tillökning i familjen. Och då syftar jag inte på den lilla kattungen vi bokat. Jag pratar bebis... men säg det inte till nån! Tänka sig, så det kan bli...

...näe, såklart, JAG ska inte ha nån bebis. Det är min katt. Tror ni inte att hon lyckats med att ha varit ute på friarstråt, precis dagarna innan jag tog henne från Småland *suck* Sååå typiskt. Jag ville inte ha några kattungar, men nu är magen full av små sprattlande bebisar och hon ska nog ha närsomhelst. Jag tippar på första dagarna i september.

Så matte har köpt annan mat, så hon skall få mer energi och så har jag gjort en låda till henne, men hon gillar den inte ännu, så jag hoppas den skall bli okej till henne.

Nähä... det är verkligen sent nu och jag ska ta och knoppa. Jag lyckades somna på soffan efter jobbet i, minst, tre och en halv timme, så självklart var det inte lätt att somna sen. Och jag brukar alltid försöka titta på "So You Think You Can Dance?" Mitt favvoprogram nu om jag ska välja, de är bara SÅÅ jäkla suveräna. Älskar vissa par där. Men, natti för nu...



*moaaa...ha-hahaha*

Jag skrattar gott. Jag ska ta på mej mitt vräkigaste leende och aldrig medge att de retar gallfeber på mej.  Som sagt, min kommentator har alldeles rätt, det här är tillfälligt,
                                                                                                                                      ...and I know it!

Det är bara såååå himla uttråkande att sitta här... trodde faktiskt att det skulle vara roligare, men det var BRA mycket mer underhållande att köra ut paket för ett företag och leverera och även att plocka lite inne på lagret. BRA mycket roligare. Här är det sannerligen inte mycket hjärnstimulans.


En gorilla skulle kunna göra mitt jobb
- ja, om den hade kunnat prata.





Det märks att jag mår dåligt...

...när jag dabbar mig med en till kund!
Detta var ytterligare en Stockholms-bo(allvarligt, det är nåt seriöst fel på dom). Bara för att jag inte kunde hitta det hon sökte, begärde hon att jag skulle ta bort kostnaden för samtalet. Jag invände och sa att man betalar för söktiden man lägger ner, inte för om man hittar nåt eller inte.

VA FAAEN? Det är ju nåt allvarligt fel på folk, va fan. Okej, då, men hade käringen sagt att det var en annan postadress än den hon sa, då hade jag hittat den på en gång. Hon får fan skylla sig själv. Nåja, hon sa iaf: Är du otrevlig? Och jag sa: Näe. Sen hade jag sån jäkla lust att lägga till "Lika trevlig som du"

Näe, det här är inte mitt game! Verkligen inte!



Bibban å drömmar om Jocks

Jaha, då har man gjort ett storbesök på biblioteket i Östersund. Vad skulle jag göra när jag hade en massa dötid att slå ihjäl till nästa jobbpass? Jag valde att läsa en bok i en stol på bibban. Och det var ett bra val. Det var många år sen jag satt ner i ett bibliotek och bara tog det lugnt, utan att känna någon stress. Det var avkopplande.

Nu är jag på jobbet igen och börjar jobba om 13minuter. Sen kikar jag lite på Jocks, ett gym här i stan. Funderar på att signa mig där och gå några pass i veckan. MIn kropp behöver det, och mitt huvud med. Tidsmässigt sett ska det inte räcka till, men jag känner mig nog nödgad att pressa in den tiden någonstans iallafall. Min kropp behöver träning.




DJävla fucking -JÄVLA tur

Men hur mycket jävla tur får man ha egentligen? Nej, visst ja... jag menade ju otur.
Här har man kämpat för att byta bort pass och till slut fick jag ett där jag fick ett delat pass, för att jag skulle kunna hämta djurens mat när den kom med leverans till stan. Så jag började jobba 09:15 och slutade 12:15, för att sedan jobba ett till pass ikväll, från 18:15-21:45. Och vad tror ni? Att det visade sig att den där jävla leveransen blir I MORGON!!!!

Och inte fan har jag råd att åka hem emellan! Näe, fy faaaaaen, vad klantigt! HELVETE!!!! Typiskt min tur.


Jag är en mördare

En dödare!
En   AV-LIVET-TAGARE!


Jag är en första klassens mördare!



Varje dag, när jag åker till jobbet, kan jag nämligen svära på att
jag avslutar livet för x antal små fåglar.



10 min kvar

Yeah... snart får man gå hem. Det är lustigt.. här sitter jag på jobbet. På scrollen i adressfönstret kan man kolla andras bloggar och läsa. Det finns inte en enda blogg jag läst, där man skrivit att det är sååå kul på det här jobbet. Synd att säga, men jag kan ju inte annat än att hålla med, det här jobbet är lätt uttråkande, just för att kunderna ofta är som dom är.

Trevligt iallafall att få avsluta mitt pass idag med att söka Ingvar Oldsberg. Nån gång ska man ju få söka efter kändisar också ;-) Det var en dam som ringde in, de stod med bagage och allt på nåt ställe han ägde, men kom inte in. Nåja, lycka till, säger jag! Hon blev glad för alla nummer jag gav henne.


NU!
har mina tio minuter gått och det är dags för mig att dra hemåt.

tjing!!




Här - Igen

Man är på jobbet, igen. Det känns som att jag precis var här och det är ju inte konstigt med tanke på att jag var hemma efter fyra på morgonen. Jag dunkade i säng och somnade nog omedelbums är jag rätt säker på. Sen sov jag gott ända tills en hund tyckte det var helt okay att hon sov i sängen, så STUDS upp och sen var det HELT ok att hon skulle ha gos å klapp - fastän att jag sov!!   Tokiga djur!!!


seeeeeeeeeegt

*Znork*

Fyyyy... varför kan inte klockan bara vara kvart över tre? Jag vill gå hem och sova. Först vill jag bara traska ner till min bil, sätta mig i den, starta den och sen fara iväg, mina fem mil. Där väntar en skön säng och MAN OH MAN vad jag ska sova i morgon. Jag är hemma efter fyra, åh fy. Och så ska jag jobba i morgon igen, när klockan är kvart i tre på eftermiddagen.


Blöööööh vad jag vill åka hem.... tiden går så sakta...

Ring inge' mer

Jag hoppas att det inte ringer en enda kotte till på hela tiden jag sitter still!

Fy faaaaan, vad jobbiga alla är på fredag- och lördagnätter!! Sååå dryga - å såååå fulla. Det är fan inte kul. Vilket skit man får ta. Men det är klart, vi är ju bara telefonister, och vi förtjänar att få skit! Det verkar iallafall som att de som ringer tycker så. Och de tycker det är roligt att bokstavera.... P O R R    -är ett favoritord. Och sen ska man ju inte tala om alla dalmasar som ringer och vill ha adressen till Mekonomen i Falun.... FY FAN, vad dom är tråkiga! Dom tycker det är skitkul och fnissar redan när dom ringer.... Numera säger jag bara: "Ja, den adressen kan jag utantill vid det här laget" och så säger jag adressen. Tror ni att dom tycker att jag är rolig? Näe... och jag tycker fan inte om att folk ringer för att driva med oss.

Nån jävla måtta får det lov att vara!




mitt onda jag

Det är svårt för mig att hitta motivationen till att göra en massa saker, som jag skulle vilja göra. Jag har så förbannat jä-la ont hela tiden, ni anar inte. Det går inte en sekund utan att jag har ont i ryggen. När jag är vaken, när jag sover... ja, hela tiden. Det gör mig ledsen och trött. Jag är ju inte gammal och känner mig redan som en tant i kroppen. Jag blir ledsen bara jag tänker på det. Som sagt, det är svårt att hitta motivationen till att göra alla dom här sakerna jag vill; Motionera och hålla igång, jobba upp kroppen som jag vill ha den. Det tar emot så himla mycket, när det enda man känner är smärta, konstant.... i ländryggen. Usch, jag är så trött på det. Och inte blir det något bättre av att jag sitter i bilen två timmar om dagen till och från jobbet + mitt sittande jobb. Numera ser jag till att varva och stå upp så mycket jag kan och orkar på jobbet. Min axel är inte heller bra, men so what, det har jag levt med sen 2002, så jag är van. Men den gör också konstant ont, vilket inte heller underlättar med jobbet jag har. Tyvärr är det ofta bara smärtan jag fokuserar på, det är väl för att den är konstant.

Så nu ger jag upp. Jag tänker ringa läkaren. Dom får fan ge mig nåt jävla piller så jag klarar av det här. Jag fixar inte det här, ärligt talat. Det känns som att jag är handikappad och inte kan göra någonting, för kroppen bara säger ifrån. Jag vill inte ha det så här, jag är ju inte ens 35...


*jag gråter nu, för jag blir så ledsen

Jag vill så gärna ta mig förbi det här onda, men vet inte hur jag ska göra? Är det någon som har något bra tips? Om tio minuter ska jag iallafall ta med mig ett av djuren och gå ut på en promenad...



Solglänt

En stråle kommer in på min skärm. Inte på mej, men på min skärm.

Lycka för ett ljus.


 



Jag pratade igår.... i telefon. Med.. fan, jag gillar inte att kalla honom ex. Jag vill fortfarande kalla honom sambo. I vilket fall som helst pratade vi igår och det var hemskt roligt att prata med honom, om än otroligt jobbigt. Jag har försökt att inte tänka på honom, vilket har gått ganska bra. Igår när vi pratade, bara dog mitt hjärta. Jag var så glad när jag pratade med honom, medan mitt hjärta bar världens sorg i sina kammare.

Jag kände mig så ledsen... så ledsen..

Faktum kvarstår: Jag älskar honom!






Värmade ord - gör gott i själen

:-)

Jag mår bra! Jag GÖR faktiskt det. Det är bara vissa små svackor ibland - och ibland är det bra att få skriva ned dom.
Men jag mår riktigt, riktigt bra faktiskt. Så ta mina ord med ro, och oroa sig inte - jag är en överlevare! ALLTID!!!!


ont

det är inget kul, jag har riktigt ont, både i axel och rygg  :-(

RSS 2.0