Väderkvarnar & Myggor

Yep!
Lyckades med passbyte, en snäll kollega till mig ställde upp.
Så idag slutar jag halv fyra och kan bege mig till mitt hus direkt. Sen sover jag över där till i morgon bitti när jag ska till jobbet igen.

ZZzzzz...... man är som lite trötter... jag hade mina väderkvarnsfajter inatt... men väderkvarnarna var myggor. Och dom var som JÄTTAR! Ofantligt stora, med ett surrande som väckte mig med jämna mellanrum. Jag klappade alltså händer rätt ilsket under natten, och inte var det för att att applådera oväsendet dom åstadkom.

Darn those mosquitos!!!





Saker händer

Jahaja... glömde ju bort den intressanta nyheten att man köpt sig en dammsugare också. Investerade, rätt rejält om du frågar mig, och lade nästan 1700 på en ny, röd liten sak. En Bosch. Den som hade hökögon med sig där jag bodde när jag var sambo, kanske lade märke till att en Bosch-dammsugare stod i tvättstugan.
Okej, jag fattar att ni inte hade en aning om det...

Oki, jag föll för den och gillade den skarpt så jag köpte mig en av samma märke. Patetiskt kan en del tycka... jag är en av dom. Jag skriver dagbok, har alltid gjort, och igår kikade jag lite i den vad jag skrivit efter separationen. Varenda sida innehåller nästan hans namn *suck* Känns som att jag aldrig ska glömma honom. Saknar honom så jävla mycket och det känns så overkligt när jag talar med honom. Nu var det ett tag sen. Det är jobbigt att prata med honom. Han låter som att han pratar med en främling... vem som helst. Jag orkar inte med det. Jag vill bara vara honom nära....

Jag ska köpa mig en egen 20-tusen kronors säng. Här i dagarna, närsomhelst. Har så ont i ryggen att jag kreverar om jag inte får en ny säng. Det är det värt. Min egen 20-tusen-kronors-säng-klubb. Vill du vara med???

I morgon kommer mamsen och min moster med ett lass grejer till mig. Jag måste jobba! Men har lyckats byta pass så att jag ska kunna vara hemma em/kväll iaf och så vi kan försöka få upp pinnarna i marken till djuren. Snacka om att jag har underbara släktingar. Vad skulle jag göra utan dom??


 


STreSS inför morgondagen

Känner mig lite lumpen... ser inte ut som att jag kan bli av med mina timmar i morgon och jag måste låta mig stackars mamma och moster och hyresvärden kånka på mina grejer. Men vad ska jag göra?????

Sjuttsingen också, men så blir det när man inte vet långt, långt lååååångt i förväg hur man ska jobba.

Skit också!

Jävla käring!

Hade den mest otrevliga tjejen jag haft här på jobbet i telefonluren idag.
Hon skulle ha akuten på Åland, Finland och började efter 10sekunder att skrika om hur jävla lång tid det tog och VARFÖR TAR DET SÅ LÅNG TID?????

Alltså, hur jävla 'sane' är en sån person egentligen? Det fattar väl jag det att hon är stressad, men hon behöver ju inte vara otrevlig för det. Och blir man stressad då?  Näääääeeeeeeeeeeeee... inte alls!     SOM FAN!!!!!

Följden av det hela?
Jo... *harklar mig lite grann*

När hon började skrika på mig blev ju inte sökandet efter akuten bättre och när hon sedan fortsätter(gör mig inte ALLS mer stressad) så ber jag henne dröja för att konsultera en kollega. I telefonen fortsätter hon att skrika om hur dyrt det blir och varför det tar så lång tid.

Hjärnan blir tilt och jag har tryckt in sekretessknappen för att kunna prata med kollegan. Varpå jag säger; JÄVLA KÄRING! om hon som jag har skrikandes i luren. Det jag dock inte har lagt märke till är att när jag börjat skriva igen har jag råkat trycka bort sekretessknappen......

*hupp, ooops*
Misstag nr 1: Säg inget om kund förrän EFTER du har lagt på luren ;-)
Misstag nr 2: När kund frågar "VAD SAAAA DU?"     LJUG å säg att du sa det till kollegan.....

Som ni förstår blev det ju ett jäkla rabalder såklart. Jag bad ju om ursäkt, men det spelade som ingen roll vad jag sa egentligen, hon var döv och så här i efterhand... hon förtjänade det, för hon var en jävla käring!

Egentligen.... inte undra på att det gått kackigt idag, jag började med att försova mig, ända till de ringde från kontoret och väckte mig :-S      Synd bara att de väntade med att ringa i 2½ timme. Bra jobbat av ansvarstelefonisten!!! Not!

Ta-ta-taaaaaaa

Här är man igen!   På jobbet....
Kändes som att jag PRECIS var här juh..

Life sucks! Jag hann knappt vara vaken innan jag var här.
Tur att midsommarafton tillbringades tillsammans med en kollega ur samma team.
Jag köpte jordgubbar och meloncider... och sen firade vi! :-)


Midsommarafton

Dagen!
 jae klage int'..

En midsommar innan var jag inte ensam
Jag satt inte på något jobb

_______________________________________________

Man är oälskad
Bortglömd

_________________________________

Av vissa
Men inte av andra

________________________

TACK
ni som älskar mej
för den jag är

***





Här sitter man...

... nu minsann jobbar man....
Det är ganska lugnt... väntetid mellan samtalen. Man undrar ju hur det ska bli på natten, då kanske man hinner sova mellan samtalen *haha*

Annars händer inte mycket. Känns som att det enda jag gör är att jobba och sova. Blir lite konstigt också när jag försöker sova ut på morgonen när jag jobbar lite senare. Det FUNKAR INTE. Jag får så jäkla ont i ryggen. Får jag fast snart ska jag minsann låna pengar på banken för att köpa mig en vetig säng....

Ajjjje

Fan, jag har ont i benet. Är trött på det. Har on i axeln också.
Annars är jag inte den enda som bloggar, utan grannen bredvid gör samma sak....

Jösses Amalia vilken förfrågan jag hade nyss. Tog 15minuter minsann. En som skulle ha tryckerimaskiner i Norge...


faaaen... nu har det blivit fel också... måste ha hjälp... SKIT!
man kan ju  bara skriva mellan samtalen å nu är det nåt ....

ÅH! vad GAAAALEN jag blir ibland....

Jag är med HUS

Jaaa... tänka sig... äntligen är jag med hus! Det är ju helt fantastiskt och det ska bli hur spännande som helst att få flytta in där. Inflytt är till den första juli, fasikens, det är ju knappt nån tid kvar alls att få upp mina grejer från Västmanland. Och jag ska bygga bo till djuren så de har nånstans att ta vägen, annars blir det svårt. Och samtidigt som jag ska flytta in och bygga ska jag åka till World Dog Show i Stockholm där i början på juli. Oj oj. Det gäller att planera nu och försöka få så mycket hjälp jag kan, vilket har visat sig inte vara det lättaste. Häruppe har jag inte direkt några vänner som vill hjälpa till. Jag får väl fråga mina arbetskollegor. Nån måste ju hjälpa mig när jag ska flytta in, jag klarar inte att bära in soffan själv, för sjuttsingen. HJÄLP!!! *fniss*

Lyckliga jag! Snart har jag ett eget bo!


Ljust hela natten lång

Det ÄR fan ljust hela natten lång häruppe. Det känns som skitflummigt. Man sitter uppe hos grannarna och det blir liksom inte mörkt och det är knappt att man fattar att det är sent. Nu är det tidig eftermiddag istället och jag borde ta och göra nåt vettigt. Tänkte fira nationaldagen genom att ta alla djuren och sticka till nån sjö så de får bada. YEHAA!

Känns som segt i kroppen, så det är väl dags att börja leva upp nu, så jag kommer igång nån gång. Skönt att ha några dagar ledigt...

Vilken action

WOW! Vilken action det är på jobbet idag *NOT* Alla förbereder sig säkert för att fira nationaldagen i morgon. Hörde på radion när jag åkte till jobbet att nån kvinna skulle fira genom att äta riktigt god svensk mat. Mäh! Är det inte det man gör på midsommar? Tycker det räcker gott och väl att fira midsommarafton på ett riktigt svenskt sätt, eller?

Här sitter man och väntar på att nåt samtal ska poppa in. Det är bara 2h 45min kvar innan man slutar och just nu känns det som värsta dötiden, eftersom ingen ringer... Ska bli kul den dagen man ska sitta helt solo iaf, utan mentorhjälp. Undrar hur mycket panik man kommer få den dagen? Haha...

Jag är som svintrött

ZzzzzzzzzzzzzZZZZZzzzzzzzzzz


*söööööömn....* sagt i ett zombieliknande tillstånd och dregel som rinner nedför hakan, som när Homer Simpson trånar efter en öl på Moe's bar.

Tröttheten kom farandes med raketfart och den slår till så kroppen känner sig halvdöd helt plötsligt. God natt mina vänner, var ni än är!

SådärJA

Oki, då var det som att det funkar igen att blogga. Skönt. Är ju som liiiiite annoying när det man skriver inte kommer ut på en gång.  Jobbar eftermiddag idag. Det är som lugnt här nu, inte mycket folk som ringer direkt. SOFT!!!

JAG VILL HA GLASS! på en somrig strand.....

Verkar inte bättre

...än att bloggen funkar skitpiss just nu. Uppdaterade igår och det har ännu inte kommit fram nåt *suck*

Huset



Håll tummarna mer än nånsin! KANON vägar att köra hund på. Fräscht inomhus. Lagom litet som ger bra kostnad för uppvärming. Stora ytor för hundgård och rastgård, jag skulle behöva utöka stängsel och stolp för att få den storleken jag vill ha. Kändes som superbra folk att ha att göra med! Jag håller tummarna. Om nån dag eller två får jag veta!

Håll era små tummar...

...för IDAG ska jag se på ett hus!

*åh* Detta eviga hustittande! Men idag ska jag se på ett hus som är mer i min storlek. Och en röd prislapp är det på det också. Det är jag och en till som har ringt och när jag pratade med damen i fråga igår sa hon att den första som tittade och tackade ja skulle få hyra det. Jag bokade genast en tid med henne om att se det idag. Jag hoppas dagen går fort, för jag längtar till ikväll. Hade jag egentligen varit smart hade jag tagit bilen till jobbet *suck* Ibland undrar jag hur klyftig jag är egentligen!? Men men, okej... det är rätt skönt att slagga på bussen också. Jag ska skvallra för er sen om huset och allt. Är det 'mitt hus' lovar jag att t om lägga in bild på det :-)

Idag känns som en underbar dag!!!

Fan också!

FAN!

Jag blir så jävla trött! NÄR FAN SKA MITT HUS KOMMA?????
Tittade på ett hus idag och jag kan säga att det kändes jäääääkligt bra. Tyvärr fick jag känslan av att ägaren INTE kommer att hyra ut det till mig, och ska jag vara riktigt ärlig känns prislappen på den inte riktigt som min prislapp. Den var inte det minsta lilla röd. *suck* Jag kan väl lugnt säga att jag inte har råd med det. Och jag tror inte att han vill hyra ut det till mig. Varför var han tvungen att ha så mycket pengar, han som byggde en golfbana där för 2miljoner.... kunde väl hyra ut det till mig för lite mindre pengar i kallhyra än 5000:-

*dubbelsuck*

RSS 2.0